Последвайте Гласове в Вагон на метрото, в който е поставен плакат,

...
Последвайте Гласове в Вагон на метрото, в който е поставен плакат,
Коментари Харесай

Песков: Засега в Кремъл не се обсъжда обявяването на военна мобилизация в Русия

Последвайте " Гласове " в 
Вагон на метрото, в който е подложен афиш, изобразяващ съветски боец, Москва, 13 септември 2022 г.Снимка: ЕПА/БГНЕС
Засега в Кремъл не се разисква оповестяването на военна готовност в Русия. Това съобщи пред публицисти Дмитрий Песков - представител на съветския президент Владимир Путин.

На фона на сполучливото контранастъпление на украинската войска в Харковска област в Москва все по-често се чуват гласове в поддръжка на концепцията за оповестяване на частична или всеобща готовност.
По време на днешното пленарно съвещание на Държавната дума водачът на Комунистическата партия Генадий Зюганов съобщи: " Военно-политическата интервенция срещу нацистите, бандеровците и фашистите в Украйна прерасна в пълноценна война, която ни оповестиха американците, натовците и обединена Европа ".
Посочи Зюганов и добави, че за разлика от специфичната интервенция войната не може да бъде прекъсната: " Можете да обявите спецоперацията и по-късно да я прекратите. Не можете да обаче да прекратите войната, дори в случай че пожелаете. Ще ви се наложи да стигнете до дъно. Тя има два изхода. Или победа, или проваляне. Въпросът с успеха в Донбас е въпрос на историческото ни оцеляване ". 

Вчера депутатът от Държавната дума и член на комитета по сигурност Михаил Шеремет съобщи, че без цялостна готовност и слагане на стопанската система на военни релси е невероятно постигането на задачите на по този начин наречената от съветските управляващи специфична интервенция.
По думите му през днешния ден обществото би трябвало да бъде оптимално мобилизирано и целенасочено към успеха. 

Източник: БНР
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР